caravan en camper onderhoud reich topstallingen

caravan en camper onderhoud

topstallingen.nl logo stallingCaravan en camper onderhoud? Snel en gemakkelijk met de juiste producten!

Eigenlijk verricht je caravan en camper onderhoud natuurlijk liever voor de stallingsperiode. Maar ben je dat vergeten, dan zit vuil nu nog vaster aangekoekt. Komt je caravan/camper vies en vuil uit de stalling dan kan een Topstallingen.nl stalling die natuurlijk voor je wassen. Maar zelf onderhoud plegen is ook nodig. Zeker tijdens langere reizen. Uit de stalling, dan even het onderhoud controleren.

De mycleanhome onderhoudsset van Easydriver is een alles in een set speciaal voor caravan en camper onderhoud. Alles wat nodig is voor een schone en frisse caravan of camper is in een verpakking bij elkaar gebracht. Als aanvulling kun je bovendien kiezen voor Mytankcleaner, een reinigingsmiddel voor het waterleidingsysteem. Deze middelen zijn speciaal ontwikkeld om het je zo makkelijk mogelijk te maken. Natuurlijk ook andere middeltjes en merken die dit soort producten leveren. Vraag daar dan eens naar bij je eigen Topstallingen.nl aangesloten stalling.

Het onderhoudsmiddel voor rubber maakt uitgedroogde afdichtingen rond ramen en deuren weer soepel en fit. Het onderhoudsmiddel vormt op rubber een elastische film. De afdichtingen blijven elastisch, vochtwerend en soepel.

De in de verpakking aanwezige acrylglasreiniger is speciaal ontwikkeld om de vensters van een caravan en camper te reinigen zonder dat krassen ontstaan door poetsen. Gebruik de bijgeleverde doek en lees de gebruiksaanwijzing even goed. Een wis en de ruit is schoon zonder statisch naeffect.

Heeft vuil zich al langere tijd aan kunststoffen van de camper of caravan kunnen hechten, dan is het middel intiensiefreiniger ideaal. De Duitse firma Reich, die dit schoonmaakpakket heeft samengesteld, is sinds jaar en dag als toeleverancier voor fabrikanten van caravans en campers actief. Een echte specialist dus. De intensiefreiniger is een onderhoudsmiddel voor witte kunststof oppervlakken, zoals de kaders en kozijnen van serviceluiken en binnenkanten van deuren, en van hard-pvc oppervlakken. Het verwijdert hardnekkig vuil zonder sporen achter te laten. Wat overblijft is bovendien de aangename frisse geur van een beschermlaagje, dat het gereinigde oppervlak verzegelt en beschermt tegen de invloed van zonlicht. Ook dit reinigingsmiddel is antistatisch waardoor het kunststof niet onmiddellijk weer een laag stof aantrekt.

De intensiefreiniger breng je met een zachte vochtige doek aan, wrijf de vervuilde oppervlakken grondig af en spoel na met schoon water. De reinigers zijn agressief tegen vuil en bacteriën, maar onschadelijk voor het milieu en je huid.

Een mycleanhome-pakket bevat:

  • 2 x 500 ml intensiefreiniger voor uw caravan of camper onderhoud
  • 1 x 250 ml acrylglasreiniger voor caravanramen en camperamen
  • 1 x 100 ml onderhoudsmiddel voor rubber
  • 2 x reinigingsdoek

Dit middel niet aanwezig?  Vraag je stalling eens naar de ervaring met schoonmaakmiddelen voor de caravan en camper. Kijk ook eens naar deze video om te zien hoe je de verschillende reinigingsmiddelen toepast.